ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μεταφορές & Μετακομίσεις από και προς τον Βόλο για όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό με ασφάλεια και υπευθυνότητα !!!

Μπορούμε να βρεθούμε κοντά σας προσφέροντας άριστες υπηρεσίες, όπου κι αν βρίσκεστε στην Ελλάδα. Αν βρίσκεστε στο νομό Μαγνησίας, έμπειροι συνεργάτες έρχονται στο χώρο σας, για μια ανέξοδη εκτίμηση του κόστους εργασιών που θα χρειαστείτε. Αν βρίσκεστε εκτός Μαγνησίας μπορούμε να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά ή διαδικτυακά και να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, τις πιθανές λύσεις που προτείνουμε και το κόστος εργασιών, που είναι πάντα συμφέρον για τους πελάτες μας.
Η πολυετής ανοδική πορεία μας στο χώρο των μεταφορών, μετακομίσεων, διανομών και της αποθήκευσης αλλά και ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των πελατών μας, είναι η απόδειξη των παρεχομένων υπηρεσιών της μεταφορικής εταιρείας μας.

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Η εταρεία μας αναλαμβάνει τη μετακόμιση εξοπλισμών και οικοσκευών για λογαριασμό εταιριών και ιδιωτών εντός Μαγνησίας, από Ν.Μαγνησίας προς κάθε σημείο της Ελλάδας. Η τεχνογνωσία, η πείρα μας, η σωστή οργάνωση και ο κατάλληλος συντονισμός μας επιτρέπουν να εκμεταλλευόμαστε στο μέγιστο βαθμό όλους τους διαθέσιμους πόρους, το ανθρώπινο δυναμικό και τα τεχνικά μέσα, για να μετακομίζετε χωρίς έγνοια. Κάθε μετακόμιση των νοικοκυριών είναι μοναδική και κάθε πελάτης έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις. Καταλαβαίνουμε και προσαρμοζόμαστε σε αυτές τις ανάγκες. Κάθε ένας από τους υπαλλήλους μας έχει δεσμευτεί να παρέχει μια ομαλή, θετική και συγκινητική εμπειρία, εξασφαλίζοντας ότι έχει ληφθεί μέριμνα για την κάθε λεπτομέρεια.
Είμαστε συνδεδεμένοι σε ένα παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών που είναι αφιερωμένο στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσίων μετακόμισης. Η εμπειρία μας έχει δώσει τη δυνατότητα να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες μετακόμισης που ανταποκρίνονται στις προσωπικές σας ανάγκες και μας έχει κάνει μια πραγματικά σεβαστή και αξιόπιστη εταιρεία μετακόμισης. Προσφέρουμε καινοτόμες και οικονομικά αποδοτικές λύσεις για την μετακόμιση ατόμων, οικογενειών, εργαζομένων και επιχειρήσεων. Είτε μετακομίζετε σε τοπικό επίπεδο ή στην υπόλοιπη Ελλάδα, έχουμε την τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο προσωπικό για μετακομίσεις που είναι αφιερωμένο στο να υπερβεί τις προσδοκίες σας. Κάθε μετακόμιση είναι πολύ διαφορετική, και προτού να αρχίσετε να την προγραμματίζετε, μιλήστε μας για να επιβεβαιώσετε ότι το σχέδιό σας είναι αποτελεσματικό, προκειμένου να αποφύγετε δαπανηρά λάθη. Εμείς θα σχεδιάσουμε την μετακόμιση σας από την αρχή μέχρι το τέλος, θα καταγράψουμε τα πράγματα σας, θα συννενοηθούμε με οδηγούς φορτηγών, μεταφορείς, καθώς και πως θα γίνει η παράδοση – όλα όσα χρειάζονται για μια επιτυχημένη μετακόμιση.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε εμας;
* Βρίσκετε σχεδόν πάντα τη φθηνότερη προσφορά.
* Η οικοσκευή σας ταξιδεύει με ασφάλεια.
* Ιδιόκτητα φορτηγά Δ.Χ καί ιδιόκτητα ανυψωτικά μετακομίσεων.
* 17 έτη εμπειρίας στις μεταφορές και τις μετακομίσεις με προσωπικό μόνιμο καί εκπαιδευμένο.
* Δεν υπάρχουν μεσάζοντες η συνεργασία καί η επικοινωνία γίνετε απευθείας με εκπρόσωπο της εταιρείας μας.
* Σας προμηθεύουμε με υλικά συσκευασίας άριστης ποιότητας σε πολύ χαμηλές τιμές (ποιό χαμηλά καί απο οτι να τα αγοράσετε μόνοι σας).

•ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ & ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ
•ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
•ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ “ΣΤΟΛΟΣ” ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
•ΑΝΥΨΩΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ 27 μέτρα
•ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ
•ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
•ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
•ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΥΑΛΙΚΩΝ & ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ
•ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΡΧΕΙΩΝ
•ΑΠΟΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ & ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ
•ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΙΑΝΩΝ & ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ
•ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΙΔΙΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ
•ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ
•ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΙΔΩΝ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
•ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΥΑΛΙΚΩΝ & ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ
•ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ

ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Διανομές εμπορευμάτων
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει διανομές εμπορευμάτων στον Νομό Μαγνησίας καθημερινά. Διαθετουμε φορτηγά από 3,5μ.για διανομές έως και 6,20μ. έτσι ώστε να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας. Διαθέτουμε χώρο συγκέντρωσεις εμπορευμάτων και στην συνέχεια την διανομή τους σε όλο το Νομό Μαγνησίας καθώς και μέσω συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα.
Κυρίαρχη δύναμη στην πόλη!
Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες αστικών διανομών με εξειδίκευση στην παράδοση κατ’ οίκον, με ιδιόκτητα φορτηγά. Η εταιρία έχει καταξιωθεί στην παράδοση κατ’ οίκον, αναλαμβάνοντας την παράδοση και τοποθέτηση των εμπορευμάτων στο σημείο που θα υποδείξει ο πελάτης, καθώς επίσης την αποσυσκευασία και αποκομιδή των υλικών συσκευασίας. Μπορούμε να παρέχουμε πλήρη μεταφορά υπηρεσιών και υπηρεσιών logistics που θα ταιριάζει τις προδιαγραφές σας. Είτε το φορτίο σας πρέπει να είναι
προσεκτικά συσκευασμένο, με ταχεία ή εξατομικευμένη μεταφορά, το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζουμε είναι αυτό που θέλετε, όπου το θέλετε και πότε το χρειάζεστε. Εμείς φροντίζουμε για τα υπόλοιπα.


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΝΟΜΩΝ

Διανομές Εμπορευμάτων σε Βόλο, Πήλιο, Σποράδες, Θεσσαλία.
Παραδόσεις κατ’ οίκον
Αυθημερόν Παράδοση
Ασφάλιση Εμπορευμάτων κατά παντος κινδύνου
Eναλλακτικές Προτάσεις Κοστολόγησης Υπηρεσιών
Αναλυτικές Καταστάσεις Χρέωσης Παρεχόμενων Υπηρεσιών
Μηχανογραφική Παρακολούθηση Αποστολών
Συλλογή Στοιχείων Εξυπηρέτησης Πελατών
Δρομολόγηση Αποστολών
Σχεδιασμός Ειδικών Προγραμμάτων Διανομής βάσει των Αναγκών του Πελάτη

ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

Η εταιρεία μας διαθέτει ιδιόκτητα ανυψωτικά μηχανήματα μετακομίσεων αυτοκινούμενα καί τρείλερ με δυνατότητα ανύψωσεις εώς εννέα ορόφους.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Η μεγάλη εμπειρία των ανθρώπων της εταιρείας μας, σε συνδυασμό με την άριστη τεχνογνωσία των εξειδικευμένων συσκευαστών –μεταφορέων με τους οποίους συνεργαζόμαστε, αποτελούν εγγύηση για την ασφαλή και γρήγορη συσκευασία των αντικειμένων που θα μας εμπιστευθείτε. Το πιο δύσκολο ίσως σημείο κατά τη διαδικασία μιας μεταφοράς ή μετακόμισης είναι η συσκευασία. Ευαίσθητα αντικείμενα όπως υαλικά, σερβίτσια, πίνακες, έργα τέχνης, πιάνα, τηλεοράσεις, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, χρήζουν ειδικής μεταχείρισης κατά τη συσκευασία τους, ώστε να μην υποστούν φθορές ή να μην υπάρξουν απώλειες (σπασίματα π.χ.). Ειδική μεταχείριση απαιτείται και για τη συσκευασία επίπλων και ογκωδών αντικειμένων πουν μπορούν εύκολα να υποστούν φθορές κατά τη μεταφορά (χτυπήματα σε τοίχους, γωνίες κλπ).

Οι άνθρωποι μας γνωρίζουν καλά αυτούς τους κινδύνους και είναι άριστα εκπαιδευμένοι για να τους αποφεύγουν. Επιπλέον τα υλικά που χρησιμοποιούν κατά τη συσκευασία είναι εξαιρετικής ποιότητας και επιλέγονται κάθε φορά ανάλογα με τις ανάγκες της συσκευασίας. Όλα τα εύθραυστα αντικείμενα επί παραδείγματι συλλέγονται σε ξύλινα κιβώτια. Άλλα αντικείμενα όπως ρουχισμός, βιβλία, κουζινικά (εκτός των υαλικών) είναι το πιο εύκολο σημείο της συσκευασίας.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ

Συσκευασία πριν τη μετακόμιση

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει την αποσυναρμολόγηση και εκ νέου συναρμολόγηση επίπλων, καθώς και την απεγκατάσταση ηλεκτρικών συσκευών και την εγκατάστασή τους στο χώρο που θα μετακομίσετε.

Η συσκευασία για μας είναι παιχνιδάκι. Εσείς απλώς απολαμβάνετε την πιο ξεκούραστη και χωρίς άγχος μετακόμιση που θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε.

Γιατί εμάς ?

Η εταιρία vikiotis.gr είναι γνωστή όχι μόνο στην περιοχή της έδρας μας αλλά και σε πολλές άλλες πόλεις της Ελλάδας καθώς έχουμε εξυπηρετήσει χιλιάδες οικογένειες και πολλές εταιρείες.
  • Εμπειρία: 25ετή στις Μετακομίσεις-Μεταφορές
  • Εξειδίκευση : Προσωπικό με πολυετή εμπειρία !!!
  • Προσιτές τιμές : Η καλύτερες τιμές στης μεταφορές.

Τι παρέχουμε.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  • Οδικές μεταφορές: Μεταφορές φορτιών με ιδιόκτητα σύγχρονα φορτηγά δημόσιας χρήσης
  • Οικονομικές Μετακομίσεις: Μετακομίσεις σπιτιών με εμπειρικό προσωπικό & φθηνές τιμές
  • Διανομές εμπορευμάτων : Καθημερινά σε όλο τον Νομό Μαγνησίας